Ще одна перемога наших стартаперів!

Вітаємо студентсько-викладацьку старап-команду кафедри комп’ютерних наук і кафедри кібербезпеки «StrikhaAI»: Олега Зимницького (СБ-61), Антона Волоху (СН-61), Андрія Хом’яка (СН-41), Ольгу Гладьо (СН-41), Ірину Станько (СН 42), Дмитра Кочука (магістра-випускника СНм-61) та доцентів Олега Назаревича та Ірину Струтинську з виходом до регіонального фіналу за результатами «YEP!Starter Kyiv Regional Final».

Впродовж тримісячного навчання в бізнес-інкубаторі при МОН України за програмою «YEP!Starter» команда розвинула ідею від озеленення дахів і здорового харчування до розробки бізнес-моделі, побудови портретів споживачів, аналізу ємності ринку і створення мінімально життєздатного продукту «StrikaAI Growing Box SMALL». Відеострім пітчу англійською мовою доступний у фейсбуці, а відеопрезентація прототипу продукту — на ютуб-каналі .

Фінал відбудеться у столиці 19 грудня 2019 року в першому в Україні інноваційному парку UNIT.City. За призове місце змагатимуться 15 команд із Києва, Харкова і Молодови.