Різдвяні настрої

24 грудня 2015 року, у надвечір'я світового Різдва, в читальній залі університету відбулася мистецька імпреза «Різдвяні настрої».

Цього дня чарівні різдвяні мелодії «Нині радість нам усім», «Дивная новина», «Темненька нічка», «Бог ся рождає», «Різдво» та багато інших прозвучали у виконанні студентів — учасників вокальної студії ТНТУ Соломії Матуняк, Оксани Попадюк, Оксани Приведи, Олі Волошинської, Назара Чорного, Дмитра Павлюка, Богдана Борівця, Юлії Саржевської, Уляни Митник та Адріани Гарматюк.

Студенти не лише виконали чудових різдвяних пісень, а й привітали присутніх у залі працівників, викладачів, керівництво університету з Новим роком та Різдвом Христовим.

Щасливого і плідного в духовному відношенні завершення року, що минає побажав усім і духовний капелан ТНТУ отець Ярослав Шевчук. «Кожний день різдвяних свят — це величне торжество. Земля і небо торжествують радіють, колядують дорослі та малі. Доноситься радісна прослава Різдва від землі до небес: Бог Предвічний народився, прийшов днесь із Небес, щоб спасти люд Свій весь, і утішився. Так, виходячи на зустріч до Бого-дитятки приготуймо Йому гідний дарунок: замість ясел — чистоту нашої совісті, замість сіна — теплоту сердець, а замість пелен — щирість віри, щоб гарячими молитвами в святих храмах Божих, турботою про наші сім’ї і добрим ставленням до всіх людей, прийняти і прославляти радість Різдвяної ночі. Не забуваймо у ці світлі дні і про наших військовослужбовців на Сході України, вимушених біженців, знедолених братів і сестер — сиріт, вдів, людей похилого віку, бездомних, бідних. Хай кожен простягне до них руку допомоги, нагодувавши і одягнувши, подавши милостиню, створивши хоча б мале добро по своїй силі, принісши і в їхні душі світло Різдвяної зірки», — у такий спосіб привітав та закликав до творення добрих справ у часі Різдва душпастир.

Побажання здоров’я, щастя, здійснення світлих надій та мрій стали лейтмотивом концертної програми. Святкова імпреза подарувала усім радість наближення Різдва, гарний настрій та затишну атмосферу.

Також учасники вокальної студії отримали новорічні подарунки від студентської профспілки.

Організатор дійства — відділ у справах молоді та зв'язків з громадськістю ТНТУ.

Сердечних щедрівок Вам і благовісних колядок!
ХРИСТОС НАРОДИВСЯ! СЛАВІМО ЙОГО!

Більше фото на сторінці Facebook