Про історію, традиції, освіту й культуру Африки розповіли іноземні студенти ТНТУ ім.І.Пулюя на семінарі

2 грудня 2015 року у Тернопільській спеціалізованій школі №3 з поглибленим вивченням іноземних мов відбувся семінар на тему «Історія, традиції, культура та система освіти України та Африки».

Участь у семінарі взяли іноземні студенти факультету по роботі з іноземними студентами ТНТУ ім.І.Пулюя та учні школи. Організувала та провела захід к.т.н., асистент кафедри енергозбереження та енергетичного менеджменту Козак Катерина Миколаївна. Після представлення презентації іноземні студенти влаштували вікторину та цікаві конкурси. Учні-переможці отримали солодощі та цінні подарунки. Педагогічному колективу й учням надзвичайно сподобалося спілкування з іноземцями, діти багато фотографувалися, запрошували ще у гості. В свою чергу політехніки запропонували учням по закінченню навчання у школі здобувати вищу освіту в Тернопільському національному технічному університеті імені Івана Пулюя.

Велика подяка у підготовці заходу студентам-іноземцям групи ІЕЕ-32 Такулі Мігелю, Даніелю та їх друзям, а також студенту групи ІЕЕ-42 Акварі Майклу.