Мистецький вечір

2 грудня 2015 року відбувся концерт артистів симфонічного оркестру та солістів Тернопільської обласної філармонії для студентів та працівників Тернопільського національного технічного університету імені Івана Пулюя.

Перед початком музичної імпрези на усіх присутніх чекала ще одна врочиста мить — вручення почесних грамот та премій кращим студентам ТНТУ ім.І.Пулюя. Студентів відзначили за успіхи у навчанні, спорті, громадській роботі та мистецькій діяльності. Урочисту церемонію вручення нагород здійснили перший проректор Митник Микола Мирославович, керівник відділу у справах молоді та зв'язків з громадськістю Децик Оксана Ярославівна, а також декани та заступники деканів факультетів.

По закінченню офіційної частини розпочався святковий концерт. Цього вечора для глядачів прозвучали арії з опер відомих композиторів Дж. Росінні Каватина Фігаро з опери «Севільський цирульник» (соліст Володимир Шагай), А.Лара «Гранада» (солістка Наталія Присіч), Дж. Верді «Застольна» з опери «Травіата» (солісти Наталія Присіч та Володимир Шагай), Й.Брамса Угорський танець №1 (симфонічний оркестр), М.Скорика «Мелодія» (симфонічний оркестр), Ш.Гуно «Фауст-вальс» з опери «Фауст» (симфонічний оркестр) під керівництвом головного диригента — заслуженого діяча мистецтв України Мирослава Кріля.

Музичний вечір подарував тернопільським політехнікам щирі емоції та натхненний настрій.

Особлива подяка Студентській профспілці університету за пригощання солодощами.