Відбулося вручення дипломів студентам факультету управління та бізнесу у виробництві

29 грудня 2014 року в конференц-залі ОМЦ «Політехнік» відбулося урочисте вручення дипломів випускникам-магістрам факультету управління та бізнесу у виробництві Тернопільського національного технічного університету імені Івана Пулюя.

Цьогоріч дипломи державного зразка отримали 46 випускників денної та заочної форми навчання, 15 із них — з відзнакою. Так, кваліфікацію магістра з менеджменту організацій і адміністрування здобули 29 студентів, магістрами з менеджменту інноваційної діяльності стали 17 студентів.

Розділити радість свята із випускниками прийшли їхні батьки, друзі, викладачі, наставники та гості. Привітав і вручив дипломи випускникам декан факультету Дудкін Павло Дмитрович. Щирі та напутні слова побажань почули випускники від заступника декана факультету Гарматюк Оксани Олегівни, завідувача кафедри менеджменту у виробничій сфері Кирич Наталії Богданівни, завідувача кафедри менеджменту інноваційної діяльності та підприємництва Андрушківа Богдана Миколайовича та багатьох інших гостей. Доцент кафедри менеджменту інноваційної діяльності та підприємництва Стойко Ігор Іванович подарував випускникам пам'ятні сувеніри — фотокалендарі, на світлинах яких, ті, хто навчалися і ті, хто навчав, як світлий спогад про студентські роки.

Шановні випускники, щасливого Вам старту у Вашій кар’єрі, досягнень та нових перемог на життєвому шляху!

Більше фото на сторінці Facebook