Студентів ТНТУ запрошують пройти стажування у будівельній компанії Cemark (CRH Group)

28 березня в Тернопільському національному технічному університеті імені Івана Пулюя відбулася презентація провідної будівельної компанії Cemark (CRH Group). До ТНТУ завітали представники компанії з АТ «Подільський цемент» м. Кам’янець-Подільський — Олексій Лавренюк, начальник дільниці КВПІА та Ліннік Олександра, менеджер з кадрів. Спеціалісти ознайомили присутніх з діяльністю Cemark в Україні.

Cemark входить до складу ірландської групи CRH — одного із світових лідерів у виробництві будівельних матеріалів. В Україні компанія є провідним гравцем на цементному ринку, маючи три сучасні цементні заводи, термінал відвантаження та підприємство з виготовлення залізобетонних конструкцій.

Головною метою заходу було запросити студентів та випускників взяти участь у «Програмі стажування від Cemark». Ця програма спрямована на навчання, всебічний розвиток молодих фахівців та можливість в подальшому працевлаштуватися в компанії після поглибленого ознайомлення з її сферою діяльності.

Дякуємо Cemark за цікаву презентацію та запрошення до співпраці!

Охочих долучитися до програми стажування просимо звертатися у відділ доуніверситетської підготовки, профорієнтації та сприяння працевлаштуванню ТНТУ (вул. Гоголя, 8, корпус №8, каб.20; тел. (0352) 51 97 21, +38 098 71 72 582).