Університет налагоджує співпрацю з компанією «AGRICON»

1 липня 2020 року відбулася зустріч керівництва та науковців університету з представниками компанії «AGRICON» — Володимиром Верлею та Сергієм Бочаном. Розглядалися питання співпраці в науково-практичній сфері.

Співвласник компанії Володимир Верля акцентував увагу на необхідності залучення провідних науковців для розробки нових рішень в сфері будівництва, машинобудування, програмування, електроенергетики, автоматизації. Компанія також готова сприяти якісній практичній підготовці студентів з можливістю їх подальшого працевлаштування.

Ректор проф. Петро Ясній висловив впевненість у майбутній плідній співпраці університету з компанією «AGRICON», яка дозволить реалізувати науковий потенціал вчених університету та підвищити практичний рівень підготовки студентів, адже серед працівників компанії є чимало випускників ТНТУ.

Результатом зустрічі стала домовленість про вироблення чіткого плану дій щодо майбутньої співпраці в найближчій перспективі.

Зазначимо, що компанія «AGRICON» надає послуги з проектування та будівництва комплексів по зберіганню, транспортуванню і переробці сільгосппродукції: елеваторів, комбікормових заводів, овоче- і фруктосховищ, олійноекстракційних заводів, млинів, тваринницьких комплексів, а також здійснює поставку широкого спектру технологічного обладнання (зерносушарок, конвеєрів, норій, самопливного обладнання, фільтрів циклонних, аспіраційних рукавів, фільтрів вертикальних та горизонтальних тощо).