Шановні колеги!

Представництво Європейського Союзу в Україні у співпраці з Українським освітнім центром реформ оголошують набір учасників на онлайн модулі EU Study Days in Ukraine, які відбудуться у травні-червні 2020-го року.

Загалом Представництво ЄС проведе 12 навчальних модулів, кожен з яких триватиме дві години. Окрім лекцій та практичних завдань студенти отримають матеріали для самостійного опрацювання та можуть скласти тест по закінченню модуля. Студенти, які успішно закінчили 8 або більше модулів, отримають сертифікат та отримають можливість взяти участь у літньому таборі EU Study Days.

Студенти можуть обрати один, декілька або всі модулі з перелічених нижче:

Єврошкола — це унікальна можливість для українських студентів та випускників ВНЗ:

Хто може взяти участь?

Участь можуть взяти студенти (останні курси) та випускники українських ВНЗ (які закінчили університет не більше, ніж три роки тому) з усіх регіонів України.

Пріоритет буде надаватися студентам та випускникам, що здобули (або здобувають) освіту за спеціальностями: міжнародні відносини, європейські студії, право, політологія, економіка, фінанси, бізнес, соціологія, журналістика, історія, культурологія, філософія та філологія.

Як взяти участь?

Для подання заявки на участь в EU Study Days, потрібно обрати модуль або кілька модулів та заповнити форму: https://bit.ly/EUStudyDays_modules. Ви можете вибрати один, кілька або всі модулі для участі.

Відбір учасників відбуватиметься на основі поданої заявки та за такими критеріями: а) освітній рівень студента чи випускника, б) представлення максимально можливої кількості регіонів, в) володіння англійською мовою.

Про проєкт EU Study Days

EU Study Days є проєктом Представництва Європейського Союзу в Україні, що дає можливість українським студентам та випускникам ВНЗ дізнатися більше про Європейський Союз та відносини між ЄС та Україною від ключових експертів у цій сфері. Крім того, проєкт має на меті створити мережу української молоді, яка спілкуватиметься й надалі, для обміну досвідом та впровадження разом спільних ініціатив.

Участь у Єврошколі є безкоштовною для відібраних студентів. Робочі мови Єврошколи – українська та англійська. Знання англійської мови (вміння говорити та читати англійською, а також розуміти усне мовлення) є обов’язковим для участі.

Більше інформації про EU Study Days (точні дати, методи відбору кандидатів, місця проведення) доступні на сторінці проєкту у Facebook: www.facebook.com/EUStudyDays

Контактні особи: eustudydays@gmail.com, тел.: 097 321 47 30