Національний фонд досліджень України запрошує науковців долучитися до формування реєстру експертів

Національний фонд досліджень України формує реєстр експертів для проведення наукової та науково-технічної експертизи проєктних пропозицій, що будуть подаватися до Фонду на конкурс проєктів з виконання наукових та науково-технічних досліджень і розробок для отримання грантової підтримки.

Фонд запрошує всіх науковців долучитися до формування реєстру експертів. До реєстрації запрошуються українські та іноземні вчені, які мають науковий ступінь, наукові публікації та досвід дослідницької діяльності. Оцінку проєктів експерти здійснюватимуть як на безоплатній основі, так і з оплатою за проведення експертизи, відповідно до «Норм оплати праці експертів, які залучаються для проведення державної наукової та науково-технічної експертиз, що проводяться за рахунок коштів державного бюджету», затверджених Наказом Міністерства соціальної політики України 20.03.2017 № 434.

Звертаємо увагу, що реєстрація як експерта не обмежує право науковця подавати проєктні пропозиції на конкурси. У цьому випадку експерт не буде залучатися до проведення експертизи проєктів у рамках конкурсу за тією ж тематикою, за якою він(вона) братиме участь у конкурсному відборі.

Реєстрація експертів здійснюється на офіційному сайті Національного фонду досліджень України за посиланням: grants.nrfu.org.ua/#/signIn

З усіма питаннями стосовно реєстрації експертів можна звертатися:
Начальник управління забезпечення грантової підтримки — Поєдинок Наталія Леонідівна: тел. (044)287-82-21, e-mail: nrfu@nrfu.org.ua.

За інформацією НФДУ