Федерація обмінів Франція–Україна (FEFU)
знову в гостях у ТНТУ!

25 жовтня 2019 року в ТНТУ вкотре з офіційним візитом перебувала делегація Федерації обмінів «Франція-Україна», у рамках угоди з якою передбачена співпраця в галузі організації перебувань та стажувань закордоном для студентів, викладачів, наукових працівників ТНТУ, а також організація перебувань та стажувань в Україні французьких студентів навчальних закладів-партнерів, представників установ, які приймають стажерів і представників Федерації «Обміни Франція-Україна» та будь-яких проектів, спрямованих на розвиток обмінів між Францією та Україною у галузі компетенції кожного з партнерів.

Учасників зустрічі привітав проректор з наукової роботи проф. Рогатинський Роман Михайлович.

Представники федерації, Кармело і Мартін Ніколозі та Філіп і Олена Годійо, презентували умови проходження стажувань для студентів і викладачів ТНТУ та провели відбір студентів на стажування у 2020 році.

З презентацією «Освітні можливості мобільності Україна - Франція» виступила представник Київської філії Федерації «Обмін Франція-Україна» Каріна Циб.

Студенти, зацікавлені у проходженні стажувань у Франції, скористались можливістю поставити ряд питань щодо відбору, а також мали змогу пройти першу співбесіду для участі в міжнародній програмі.