Курс для українських вчителів та викладачів «Мистецтво викладання»

Асоціація інноваційної та цифрової освіти повідомляє про унікальну можливість набуття нових компетенцій освітянами, а також удосконалення сучасних методик викладання та навичок ХХІ століття, які потрібні кожному, на постійній основі та безкоштовно.

Саме з метою підготовки українських викладачів до трансформації системи освіти України та використання нових методів у процесі викладання в школах та університетах, був створений курс для українських вчителів та викладачів «Мистецтво викладання» від зіркових тренерів та експертів у сфері освіти.

Даний курс був презентований 27 вересня 2019 року під час Першого Форуму Сучасних Викладачів «Освіта 3.0», на якому були присутні представники з понад 400 навчальних закладів, а відкривав Форум Голова Комітету Верховної Ради України з питань освіти, науки та інновацій Сергій Бабак.

Також всі освітяни тепер мають можливість постійно та безкоштовно підвищувати рівень володіння навичками ХХІ століття (soft skills), які потрібні кожному: емоційний інтелект, тайм-менеджмент, особиста ефективність, позитивна комунікація тощо на порталі соціального інноваційного проекту «Освітній Хаб: територія нових можливостей для кожного».