Програма подвійних дипломів та програма Erasmus+

До уваги студентів 1,2, 3, 5 курсів!

Розпочинається прийом заявок на участь студентів у академічній мобільності у рамках програми подвійних дипломів та програми Erasmus+, що реалізуються спільно з:

Період мобільності — осінній семестр 2021/2022 навч. року.

УВАГА! На форму академічної мобільності в першому семестрі 2021-2022 року можуть вплинути епідеміологічна ситуація та карантинні обмеження в країні перебування.

Відбір учасників здійснюватиметься на умовах конкурсу.

Вимоги до кандидатів та критерії відбору у рамках проектів кредитної мобільності програми ЕРАЗМУС+ (КА1)

Студент, який претендує на участь у програмі обміну з вишем-партнером у рамках кредитної мобільності програми ЄС «ЕРАЗМУС+» (КА1) повинен подати наступні документи в відділ міжнародного співробітництва в електронному вигляді (inter.tntu@gmail.com):

  1. Аплікаційну форму (Student Application Form).
  2. Резюме/ CV (формат Europass).
  3. Фотокопію першої сторінки закордонного паспорту.
  4. Довідку з деканату про середній бал успішності або копію додатку до диплому з коледжу.

    За весь період навчання середній академічний бал повинен бути не нижчий 75 балів за рейтингом (складова академічної успішності) з урахуванням результатів усіх форм семестрового контролю. Середній бал виставляється співробітником деканату та підписується заступником декана з міжнародної діяльності;

  5. Підтвердження досягнень у науковій та науково-дослідній діяльності (публікації, конференції, патенти та олімпіади/конкурси). Підтвердженням такої діяльності є подання копії першої сторінки фахового видання, копії сторінки зі змістом (ПІБ студента із зазначеною темою публікації необхідно підкреслити).
  6. Мотиваційний лист англійською мовою.
  7. Пройти тестування в Центрі іноземних мов ТНТУ для оцінки рівня мовної підготовки або надати сертифікат, що підтверджує знання іноземної мови.

    Приймається копія сертифікату про підтвердження знання іноземної мови не нижче рівня В1, за пред’явленням оригіналу.

Відбір студентів, номінованих на участь у програмі мобільності, буде здійснюватися комісією за такими критеріями:

Примітка 1. У конкурсі не можуть брати участь студенти першого року навчання за першим рівнем вищої освіти.

Примітка 2. Якщо два студента набрали однакову кількість конкурсних балів, то перевага надається студенту з вищим середнім балом. Другим критерієм є мовна компетенція.

Примітка 3. Перевага надаватиметься студентам, які ще не брали участі у програмі обміну у рамках кредитної мобільності програми ЄС «ЕРАЗМУС+» (КА1).

Кандидати, яким за результатами відбору буде надано позитивне рішення щодо участі у академічній мобільності, повинні заповнити комплект документів, що включає аплікаційну форму та угоду на навчання (Learning Agreement). Форми документів будуть надіслані кандидатам-переможцям конкурсу.

Кінцеві терміни:

Реєстрація у відділі міжнародного співробітництва та подання необхідних документів: до 30 квітня 2021 року

Проходження тестування у Центрі іноземних мов ТНТУ ім. Івана Пулюя (дистанційно): (час тестування буде узгоджений)